Travelaroundtheworld.nl
Korting tijdens je vakantie.

ANWB / AAA.
Als lid van de ANWB heb je veel voordeel in de USA, op het ANWB kantoor hebben ze een informatie boekje over reizen naar Amerika die je als lid gratis kan ophalen, hier staat veel informatie in over reizen, autohuur, douane, paspoort, visum, elektriciteit enz enz. ga je op wintersport in Amerika dan hebben ze ook: "Wintersport in de VS en Canada"

De ANWB heeft een overeenkomst met de American Automobile Association (AAA, Triple A). De AAA is de Amerikaanse versie van de ANWB. De overeenkomst houdt in dat leden van de ANWB gebruik kunnen maken van de diensten van de AAA. ANWB-leden hebben op hun pas het "ARC Europe - Show your card and save" logo staan, Dit is de Europese versie van de Amerikaanse "AAA - Show your card and save" kortingsprogramma.

De kortingskaart werkt heel simpel, Als je een restaurant, pretpark, museum, winkel enz enz binnengaat let er dan op of ze op het raam of bij de kassa het AAA logo hebben, is dit het geval laat dat je pas zien en je ontvang meteen de korting, dit kan soms oplopen tot 20%, of ze hebben voor leden speciale prijzen. Dus het is zeker interessant om er op te letten dit kan je veel $$$ dollars schelen.

Korting boekjes / coupons.
In de verenigde staten kom je bij veel benzinestations, fast-food ketens, hotels of gewoon op straat in kranten boxen kortingsboekjes tegen. Deze boekjes zijn gratis om mee te nemen en bevatten naast veel toeristische informatie ook kortingsbonnen. De korting kan gelden voor een goedkoper verblijf in een hotel, korting op een toegangskaart van een museum of pretpark, in een restaurant korting op de totaalprijs of speciale actie menu's.

Waarom zoveel kortingsboekjes? Het is heel simpel, In de grotere steden of bij toeristische trekpleisters zijn altijd heel veel hotels maar er zijn nooit zo veel toeristen, dus het kan voorkomen dat hotels maar voor 50% volgeboekt zijn, Door middel van extra korting aan te bieden komen de hotels toch vol te zitten. Ze maken minder winst maar de gemiddelde bezettingsgraad gaat wel omhoog, en ze hopen dat je bij hun diensten afneemt, B.V: Roomservice, Kleding laten wassen in de wasserij van het hotel, De telefoon gebruikt in je hotelkamer, Eet of drink in het restaurant of bar van het hotel. Je bent natuurlijk niet verplicht om van deze diensten gebruik te maken!!!

Let altijd goed op tot wanneer een coupon geldig is en wat de voorwaarden zijn, soms kan het zijn dat aanbiedingen alleen geldig zijn: Alleen op weekdagen, voor maximaal 2 / 4 of 6 personen, noem het maar op.

Diverse korting site's.
ANWB
ARC kortingsprogramma
AAA kortingsprogramma
Destination coupons
Hotel coupons
Motel-coupons
Travel coupons


.... and explore.
  © 2022 Travelaroundtheworld.nl